Aurinkosähkö

Aurinkosähköjärjestelmä tuottaa sähköä suoraan luonnosta – ilmaiseksi.

Voit lämmittää sillä käyttöveden ja asuintilat miellyttäviksi, valaista kotisi ja ladata sähköautosi. Uusi lakimuutos mahdollistaa myös taloyhtiössä tuotetun aurinkosähkön hyödyntämisen nykyistä helpommin ilman siirtomaksuja ja veroja.

Saharre Oy myy ja asentaa. Katso valikoimasta tuote ja pyydä tarjous.

Lue lisää

Aurinkosähköjärjestelmä toimii 3-vaiheisesti, mikä tarkoittaa sitä, että kaikki aurinkovoimalan tuottama sähkö voidaan hyödyntää kiinteistön sähkönkulutuksessa. Ylimääräinen sähkö, jota ei tarvita kiinteistön sähkönkulutukseen, myydään suoraan sähköverkkoon.

Täydellinen aurinkosähköjärjestelmä sisältää:

  • Aurinkopaneelit
  • Invertteri
  • Kattokiinnitysjärjestelmä
  • Turvakytkin
  • Tarvittavat kaapelit ja liittimet

Musta aurinkopaneeli – ZNShine Solar

Valmistettu tarkoin valikoiduista materiaaleista ja komponenteista, mikä takaa laadun, keston ja tehokkuuden. ZNSHINE SOLAR ZXM7-SHLDD108 kaksipuoliset lasi-lasi-paneelit yhdistävät tyylikkään ulkonäön ja loistavan suorituskyvyn jopa varjostettunakin. Ne sopivat niin perinteisiin kattoasennuksiin kuin myös rakenteisiin integroituihin asennuksiin. Paneeleiden avulla voit tuottaa puhdasta energiaa ja samalla pienentää energialaskuasi.

Lue lisää | Pyydä tarjous


Canadian Solar HiKu -aurinkopaneelit

Canadian Solarin aurinkopaneelit saapuivat Suomeen. Alan viimeisintä teknologiaa edustavat HiKu-paneelit hyödyntävät nyt uutta half-cut-teknologiaa, joka takaa huomattavasti aikaisempaa paremman energiatuoton myös pilvisellä säällä.

Lue lisää | Pyydä tarjous


Hanwha Q.PEAK DUO ML-G9 -aurinkopaneelit

Kestävää suorituskykyä huokuvat Hanwha Q CELLS -aurinkopaneelit nyt saatavilla!

Lue lisää | Pyydä tarjous


KACO blueplanet -invertterit

Erityisesti yritysten käyttöön soveltuvat kolmivaiheiset KACO blueplanet -invertterit ovat nyt saatavilla, aina 125 kW:n kokoluokkaan asti.

Lue lisää | Pyydä tarjous


Sofar Solar -invertterit

Aurinkosähköjärjestelmiin kuuluvien inverttereiden aatelistoa, Sofar Solar invertteri toimii luotettavana apurina aurinkopaneeleiden tuottaman sähkön kuljettamisessa kodin sähkölaitteiden käyttöön. Invertteri on aurinkosähköjärjestelmässä tarpeellinen komponentti, sillä se muuttaa aurinkopaneeleiden tuottaman tasavirran tavalliseen sähköverkkoon soveltuvaksi vaihtovirraksi.

Sofar Solar -invertterissä on helppokäyttöinen suomenkielinen näyttö, ja internettiin kytkettynä laitteiston toimintaa voidaan seurata myös mobiilisovelluksen avulla.

Lue lisää | Pyydä tarjous


Nordic Sun® aurinkopaneelien kattokiinnitysjärjestelmät ovat turvallinen valinta suomalaisille katoille. Ne kestävät kovat tuulet ja pakkaset sekä painavat lumikuormat.

Voit valita joko alumiinin väriset tai mustat aurinkopaneelin kiinnikkeet.

Lue lisää | Pyydä tarjous