SÄHKÖAUTOJEN LATAUSASEMAT

UUTUUS!

AmpIN Smart - sähköauton latausasema

Suomessa kehitetty älykäs latausasema varmistaa mahdollisimman suuren sähköauton lataustehon. Voit ladata autosi turvallisesti ilman sähköliittymän suurentamista tai pääsulakkeen palamista!
AmpIN Smart -latauslaite toimii jopa 40 asteen pakkasessa, joten voit asentaa latausaseman huoletta ulkotiloihin.

Lisätietoa: https://www.scanoffice.fi/tuote/ampin-smart-sahkoauton-latausasema/

Defa eRange® Uno Type 2-pistorasialla

DEFA eRange® Uno -latausasemalla voidaan ladata kaikkia lataushybridejä ja sähköautoja, kun käytetään autoon sopivaa latauskaapelia. eRange® Uno sopii erinomaisesti kotikäyttöön tai muuhun ei-julkiseen käyttöön. Se voidaan asentaa sisä- tai ulkotiloihin. Latausasema on suunniteltu, valmistettu ja testattu sopimaan pohjoisen olosuhteisiin. Latausasema on modulaarisesti rakennettu, joten tarvittaessa varaosia on helppo vaihtaa.

Latausasemaa on saatavana useana eri vaihtoehtona. Ne kaikki ovat yhteensopivia kuormanhallintaohjelma CLU:n kanssa.

Latausasema on valmiiksi säädetty tietylle teholle. Asennusvaiheessa teho on mahdollista säätää sopivaksi.

Defa eRange® Uno kiinteällä Type 2-latauskaapelilla

Kiinteällä kaapelilla varustettu DEFA eRange® Uno-latausasema on tehokas sekä helppokäyttöinen. Latausasema sopii kaikille ajoneuvoille, joissa on Type 2-liitin.

Latausaseman teho ja virta on valittavissa tilausvaiheessa tai se voidaan asettaa myös asennusvaiheessa.

DEFA eRAnge® Uno sopii erinomaisesti kotikäyttöön tai muuhun ei-julkiseen käyttöön. Se voidaan asentaa sisä- tai ulkotiloihin. Latausasema on suunniteltu, valmistettu ja testattu sopimaan pohjoisen vaativia olosuhteita. Latausasema on modulaarisesti rakennettu, joten tarvittaessa varaosia on helppo vaihtaa.